Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση όλων όσοι επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Εκδόσεις SPIN, είναι διαθέσιμοι οι εξής τρόποι πληρωμής:

  • με αντικαταβολή μετρητοίς κατά την παραλαβή της παραγγελίας
  • με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό των Εκδόσεων SPIN
  • μέσω PayPal
  • πληρωμή στο ταμείο του καταστήματος


Αντικαταβολή

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας μπορείτε να εξοφλήσετε το οφειλόμενο ποσό μετρητοίς στον μεταφορέα. Για κάθε αποστολή με αντικαταβολή, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4.34€.


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, προεξοφλείτε ολόκληρο το ποσό στους εξής λογαριασμούς της εταιρίας:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR4501101290000012944086755
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ Ι. - ΨΑΡΡΑ ΑΝ. Ο.Ε.

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3301401010101002320023026
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ Ι. - ΨΑΡΡΑ ΑΝ. Ο.Ε.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της κατάθεσης, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο fax: 210-3809203 ή στο email info@garoutsos.gr


Μεσω Paypal

Η πληρωμή μέσω Paypal γίνεται με τη χρήση ενός ασφαλούς συστήματος πληρωμών (www.paypal.com). Για τη χρήση του Paypal δεν απαιτείται η δημιουργία αντίστοιχου λογαριασμού και δίνεται η δυνατότητα άμεσης χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας.


Με πληρωμή στο κατάστημα

Εφόσον καταχωρήσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να μεταβείτε στο φυσικό κατάστημα μας (Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη 2, 10679, Κέντρο Αθήνας), να εξοφλήσετε την παραγγελία σας και να την παραλάβετε επιτόπου.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ταμείο του καταστήματος με τους εξής τρόπους:
- με μετρητά
- μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας